Roxanfitness facebook
Ha nem szeretne lemaradni akcióinkról, regisztráljon hírlevelünkre!  Regisztráció » 
Sportkártya
All You Can Move
SZÉP kártya
Szolgáltatásaink
Alakformáló foglalkozásaink
SLIDE
Trambulin köredzés
Pilates
Fit-ball
Kondi-torna
Port de Bras
Pilates - Gerinctorna
Military Training
Gerinc torna
Gymstick
Modern tánc alapok
4 kg fogyás 2 hónap alatt
Alakformáló
Super Body
BABA váró Program
Prevenció, rehabilitáció
Fájdalom kezelés
Zsírégető foglalkozásaink
SLIDE
Video Cycling
Trambulin köredzés
SpinRacing
Military Training
Hot Intervall
Extra Burning
Super Body
Step kondi
Zsírégetés
Zumba
Dance & Toning
Kick-box
Testépítés, testformálás
Személyi edzés
Testépítés
Egyéb szolgáltatásaink
Klubtagság
Masszázs
   Órarend

Cylex Silver Díj

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Házirend

HÁZIRENDÜNK

A Házirend célja, hogy meghatározza a ROXAN Fitness-ben tartózkodó személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében elengedhetetlenek, továbbá előírja, a ROXAN Fitness rendeltetésszerű használatára, állagának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére szolgáló más szabályokban nem rögzített követelményeket.

Általános szabályok

A ROXAN Fitness területe csak rendeltetésének megfelelően használható. Szolgáltatásaink használója nem sérthet meg vonatkozó hatályos jogszabályi előírásokat, illetve az ezen Házirendben foglaltakat.

A ROXAN Fitness területén tilos:

* a dohányzás, alkohol, kábítószer és tiltott doppingszerek fogyasztása
* minden olyan tevékenység, amely a ROXAN Fitness szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért
* veszélyes anyag vagy tárgy (robbanóanyagok, fegyverek stb.) illetve állat bevitele
* az üzemeltető engedélye nélkül minden kereskedelmi tevékenység, reklám elhelyezése, hang- és képanyag készítése, tiltott szerencsejáték, zene szolgáltatása
* minden, másokat erős zajjal, szaggal vagy egyéb környezeti ártalommal járó zavaró tevékenység

A ROXAN Fitness egész területén kizárólag megfelelő végzettségű, a létesítmény üzemeltetőjénél jegyzékbe vett és engedélyezett személyek jogosultak sportszakmai tevékenységet, oktatást, edzést tartani.
A ROXAN Fitness szolgáltatásait kizárólag nyitvatartási időben lehet igénybe venni:
Hétfő - Péntek: 12  - 21 óráig, Szombat: 9-13 óráig
A ROXAN Fitness szolgáltatásait igénybe vevő vendégei kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a létesítményt időben elhagyni.
Amennyiben a ROXAN Fitness területén az üzemeltető a tevékenysége illetve szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására reklámanyagot készít, készíttet, (mozgókép vagy fénykép) és esetleg azokon, bármely vendég is feltűnik, a vendég a reklámanyagon megjelenésével összefüggésben az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem léphet fel.
A ROXAN Fitness a sportszolgáltatásokat igénybe vevő vendégekről adatnyilvántartást vezet. Az üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, azt harmadik félnek nem adhatja ki.
A vendégek biztonsága érdekében, a ROXAN Fitness területén kamerás megfigyelő rendszer működik.
Sportszolgáltatásaink igénybevétele előtt ajánlott orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat az aktuális fizikai állapotról, illetve feltárja az esetleges kizáró okokat. A Roxan Fitness bármely foglalkozását és szolgáltatását kízárólag saját felelősségére veheti mindenki igénybe.
A Házirendben szereplő előírások súlyos vagy folyamatos megszegése esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor. Eredménytelenség estén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani, illetve tagjai sorából időlegesen, vagy végleg kizárni. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.
A létesítmény területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és tisztaság betartása, másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés.
A berendezések nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat, a vendég köteles megtéríteni.
A ROXAN Fitness üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen viselkedéséből erednek, valamint az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, értékekért.
Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Térítés ellenében a recepciónál a bekamerázott részen értékmegőrző szekrény igénybe vehető.
A talált tárgyakat minden vendég a ROXAN Fitness recepcióján köteles dokumentálás mellett leadni.
A ROXAN Fitness területén bekövetkező bármilyen rendkívüli eseményt az elsődlegesen észlelő az üzemeltetőnek a recepción köteles késedelem nélkül jelezni.
Rendkívüli eseménytől függően, késedelem nélkül telefonon értesítendő:

Mentők (baleset esetén) 104
Tűzoltóság (tűz esetén) 105
Rendőrség (rendbontás esetén) 107
Általános segélyhívó 112

A Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint bármikor módosíthatja, illetve kiegészítheti.
A ROXAN Fitness üzemeltetője fenntartja a jogot a létesítmény egész, vagy részterületein zártkörű rendezvények lebonyolítására az általános vendégkör kizárásával.
Az órarendet valamint az oktató személyét illető változtatás jogát a vezetőség fenntartja.
A ROXAN Fitness Házirendje minden szolgáltatást igénybe vevő vendég számára a ROXAN Fitness recepcióján elérhető és áttekinthető. A ROXAN Fitness üzemeltetését a Slide - Fit Kft végzi. (1054 Budapest, Akadémia u. 11.)

A szolgáltatások igénybevétele a Házirend automatikus elfogadását jelenti!
 

Recepció

A ROXAN Fitness sportterületeire belépni csak érvényes személyre szoló vonalkódos azonosítóval vagy napi jeggyel lehet. Minden szolgáltatásunk és egyéb, a házirendben "térítés mértéke" a mindenkori árlistában szerepel.
Az első alkalommal minden vendégnek kötelező kitölteni a recepciónál rendszeresített adatlapot, amellyel elfogadja a létesítmény mindenkori házirendjét, valamint átveszi a vonalkodós azemélyes beléptetőjét, amelyre rögzítésre kerül az összes későbbi bérletvásárlása, adatai valamint a helyszínen rögzített elektronikus fényképe.A műanyag azonosító kártyát minden alkalommal a recepción lévő dolgozónak át kell adni. A kártya elvesztése esetén az új kártya pótlása 500 Ft. Az első belépés magába foglalja a nyilvántartásba vételt is.
A sportszolgáltatást igénybe vevő vendég részére, az üzemeltető a ruhaváltáshoz az arra nemenként alkalmasan kialakított öltözőtérben térítésmentesen öltözőszekrényt biztosít, melynek kulcsa az ROXAN Fitness-ben tartózkodás alatt a vendégnél van. A kulcs elvesztése esetén, azonnali,  3,000,-forintos zárcsere díjat köteles fizetni.
A bérlet lejáratát követő 1 hónapon belül az esetlegesen fennmaradt alkalom átvihető a következő bérletre, oly módon, hogy az újonnan megvásárolt bérletet, és a régi bérletet összevonjuk. Így az új bérletnek megfelelő hosszabbítás illeti meg a vendéget. Pénzbeni visszatérítésre nincs lehetőség.  Az azonosító kártyák, valamint azon regisztrált bérletek névre szólóak, át nem ruházhatók.
Az órákra való várakozás idején a recepció részen kell tartózkodni.

Öltözők

Az öltöző- és zuhanytérben, valamint az infraszauna előterében papucs használata ajánlott.
A létesítmény területén és az öltözőszekrényben hagyott tárgyakért az üzemeltető semmilyen mértékben felelősséget nem vállal.
A vállfa a szekrény tartozéka, elvinni tilos!
Kérjük, hogy a vizesblokkokban észrevett esetleges problémákat (dugulás, szennyeződés) a mielőbbi javítás érdekében haladéktalanul jelezzék a recepción.

Kondi - és kardió terem

14 éven aluli gyerek a teremben nem tartózkodhat!
Csak megfelelő sportöltözetben (sportcipő, trikó, póló, top, sportnadrág) lehet belépni és edzeni. A teremben váltócipő használata kötelező! Papucsban, szandálban, illetve mezítláb történő edzés nem engedélyezett. Utcai cipő és ruha viselete tilos.
A sportterekbe kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital.
Az edzőgépeket és eszközöket kizárólag rendeltetésszerűen, a vendég alkatának és erőnlétének megfelelően, saját felelősségre használhatja.
A gépek és eszközök használatát követően minden használó, a gépeket alaphelyzetének, az eszközöket rendszeresített tárlóhelyére történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni.Törölköző használata a gépeken kötelező, melyről a vendégek saját maguk gondoskodnak. A ROXAN Fitness térítés ellenében tud törölközőt biztosítani.
Kérjük csúcsidőben a futógép folyamatos használatát 30 percben maximálni. A kardió gépeket érkezési sorrendben lehet igénybe venni. Előzetes bejelentkezésre nincs lehetőség.
A személyi higiénia fenntartása végett, kérjük a kardió gépek használat utáni fertőtlenítését - különös tekintettel az érzékelő- és kapaszkodó felületekre.
A konditeremben edző sporttársaink, és a személyi edzésen résztvevők zavartalan edzését úgy tudjuk biztosítani, hogy a kistermi órákra való várakozás alatt a recepciónál kell várakozni.

Training bike - kisterem

Csak megfelelő sportöltözetben belépni és edzeni. A teremben váltócipő használata kötelező! Papucsban, szandálban, illetve mezítláb történő edzés nem engedélyezett. Utcai cipő és ruha viselete tilos.
A kisterembe a zavartalan működés érdekében bejelentkezés szükséges: délutáni órákra aznap délelőtt, a délelőtti órákra előző nyitvatartási napon. Klubtagok számára bejelentkezési lehetőség az adott foglalkozás előtt 3 nappal már lehetséges. A bejelentkezés történhet telefonon, vagy személyesen. A bejelentkezéssel együtt lehetőséget adunk az óra lemondására: az óra megkezdése előtt legalább 2 órával a vendég telefonon vagy személyesen lemondhatja. Ellenkező esetben számítunk a bejelentkezett vendég megjelenésére, helyét fenntartjuk, ezért a bérletéből mindenképpen a bejelentkezett alkalom levonásra kerül.
A training bike órákra fél liter folyadék bevitele kötelező. Kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital.
Az edzőgépeket és eszközöket kizárólag rendeltetésszerűen, a vendég alkatának és erőnlétének megfelelően, saját felelősségre használhatja. Törölköző használata minden training bike órán kötelező, melyről a vendég saját maga gondoskodik. Térítés ellenében a recepciónál tudunk törölközőt biztosítani.
A kerékpárokat óra után a vendégek fertőtlenítik. Fertőtlenítő szert a ROXAN Fitness biztosít. Az eszközös órákon, azok használatát követően, minden használó az eszközök alaphelyzetének megfelelően, az erre rendszeresített tárolóhelyekre történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni.
Az órarendet valamint az oktató személyét illető változtatás jogát a vezetőség fenntartja.
A kistermi órákra való várakozás idején a recepciónál kell tartózkodni.

Aerobik terem

Higiéniai okokból csak megfelelő sportöltözetben (sportcipő, trikó, póló, top, sportnadrág) lehet belépni és edzeni. A teremben váltócipő használata kötelező! Papucsban, szandálban, illetve mezítláb történő edzés nem engedélyezett. Utcai cipő és ruha viselete tilos. A polifoam szivacsokon a törölköző használata kötelező.
Az órákon résztvevő elfogadja az oktató szakértelmét, aki az órarendben feltüntetett stílusú órát saját struktúrája és tematikája szerint megfelelő szakértelemmel vezeti le. Az órák 55 percesek. A foglalkozások közötti szünetben, a teremben nem lehet tartózkodni (takarítás, szellőztetés, a következő órára való felkészülés miatt).

Az eszközök használatát követően minden használó az eszközök alaphelyzetének megfelelően, az erre rendszeresített tárolóhelyekre történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni. Kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital.
Az órarendet valamint az oktató személyét illető változtatás jogát a vezetőség fenntartja.

Infraszauna

Az infraszaunát mindenki saját felelősségére használhatja. Törölköző használata kötelező.
A szaunában kozmetikumokat (pl.: illóolajat) nem ajánlott bevinni. Hasonlóképpen nem ajánljuk különböző újságok és magazinok olvasását, mert a hő és pára hatására a nyomdafestékből felszabaduló gőzök mérgezőek lehetnek.
Rosszullét vagy szédülés esetén már az első jelek észlelésekor hagyja el a szaunát, mert nem áll módunkban folyamatos felügyeletet biztosítani a szaunázás időtartama alatt.

ROXAN FITNESS

fitness - slide -VideoCycling - spinning-Trambulin- Gymstick - SpinRacing - port de brass- aerobic - step-kondi- Zumba - pilates - fit-ball - kondi torna - alakformálás - zsírégetés - testépítés - gerinctorna
Cimkék: budapesti fitness, V. kerületi fitness klub, belvárosi fitnesz klub, fitness, zsírégetés, alakformálás, alakformálás, zsírégetés, 5. kerület fitnesz klub