Roxanfitness facebook
Ha nem szeretne lemaradni akcióinkról, regisztráljon hírlevelünkre!  Regisztráció » 
Sportkártya
All You Can Move
SZÉP kártya
Szolgáltatásaink
Alakformáló foglalkozásaink
SLIDE
Trambulin köredzés
Pilates
Fit-ball
Kondi-torna
Port de Bras
Pilates - Gerinctorna
Military Training
Gerinc torna
Gymstick
Modern tánc alapok
4 kg fogyás 2 hónap alatt
Alakformáló
Super Body
BABA váró Program
Prevenció, rehabilitáció
Fájdalom kezelés
Zsírégető foglalkozásaink
SLIDE
Video Cycling
Trambulin köredzés
SpinRacing
Military Training
Hot Intervall
Extra Burning
Super Body
Step kondi
Zsírégetés
Zumba
Dance & Toning
Kick-box
Testépítés, testformálás
Személyi edzés
Testépítés
Egyéb szolgáltatásaink
Klubtagság
Masszázs
   Órarend

Cylex Silver Díj

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Foglalkozások
SLIDE

A legjobb alakot nyered vele - a legrövidebb idő alatt- a legélvezetesebb formában!

A legtökéletesebb láb- csípőformálás, és intenzív fogyasztás egyszerre, igazi látványos testszobrászat!  Ez az egyetlen óra, ahol úgy elmúlik 60 perc, hogy valójában 20 percnek érzékeled. Teljesen koreográfiamentes!

Olyan helyeken is formál, amelyeket eddig semmilyen más foglalkozással nem tudtál átalakítani, mindemellett ízület- és porckímélő.

30 perc állva "csúszkálás" után 30 perc alakformálás fekve slide-szőnyegen, illetve talajon, kiemelten kezelve a speciális női területeket:-fenék,láb,has.   Maga a zenei élmény is fantasztikus:    

Az 1 óra alatt, minden harmadik percben más stilusú, ritmusú - vérpezsdítő zenék váltakoznak - ezért ez az a műfaj, amit sohasem fogsz megunni! 

800 kcal energia égetés sok mókával és vidámsággal!

Azoknak ajánljuk, akik úgy szeretnének minél hamarabb átalakulni, hogy közben nem monoton, unalmas, fárasztó mozgást végeznek!

Ugyanakkor az egyetlen tökéletes síelésre előkészítés:

Akarsz 10X jobban síelni, mint a többiek? Nem szeretnéd kínlódással tölteni azt az egy hetet?

Most már csak a Multifit Stúdióban!

További bemutató videókat a SLIDE értékesítés menüpont alatt találhatsz.

A tartalom megjelenítéséhez szükség van a Flash Player kiegészítőre.
A kiegészítő telepítéséhez kattintson a képre:Get Adobe Flash player

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Video Cycling

Többet szeretnél egy hagyományos Spinning óránál? Akkor próbáld ki a Video Cycling órát!

Video Cycling ugyanaz, mint a SPINNING illetve SpinRacing óra (lásd ez alatt), csak óriás kivetítőn, vetítés mellett tesszük ugyanazt.

Varázslatos élménnyel ajándékozunk meg: óriás kivetítőn, 3D hatásban lesz részed, amint barangolsz a világ legszebb tájain. Minden órán más helyre megyünk, így sohasem fogod megunni: egzotikus Mauri, szédületes Alpok, izgalmas Dél-Afrika, vérpezsdítő Cuba.

Ha el szerettél volna látogatni ezekre a helyekre, ne tétovázz: sportolj és legyél világutazó egyben! 

Budapesten a belvárosban kizárólag a Roxan Fitneszben!

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
SpinRacing
 • Óriás kivetítőn, valódi kerékpározás élmény (Video Cycling)
 • Speciális befúvó és elszívó rendszerrel kiépített légtechnika
 • Egyedi tervezésű látványtechnika
 • Több kerékpár
 • Igény szerint bővülő órarend

Szeretnél kerékpározni Budapest legszínvonalasabb SPINNING termében a legelérhetőbb árakon?

Próbáld ki az V. ker.-ben a Roxan Fitness varázslatos szigetét! Természetes, egyedi környezet, super légtechnika és látványtechnika, legmagasabb szintű szakmai tudás - szolíd árakon.

Új mozgásőrület tartja fogva a világot - már 10 éve - egyre növekvő táborral. Ez a SpinRacing - vagy amiből kifejlödőtt, ismertebb nevén - Spinning, Indoor Cycling.

A SpinRacing a Spinning órának tovább fejlesztett változata :

   SpinRacing óra tartalmaz karhajlításokat, valamint  különböző dinamikus és statikus jellegű  egyszerű gyakorlatokat súlyzóval, kerékpáron ülve, amely a felsőtest munkáját is igényli. Ez kb 5 X 20-30 mp, amely nem kötelező. Van, aki  csupán az izgalmas, zenés kerékpározást kedveli, van, aki a felsőtestét is meg szeretné dolgoztatni közben. Minkettőre van lehetőséged ezen az órán.

A kerékpárokat minden esetben beállítjuk egyénileg, a testarányaidnak megfelelően. Így a legegészségesebb pozícióban fogsz tekerni, amely egyáltalán nem terheli a térdet és a gerincet. Ezért  a Spinninghez hasonlóan olyanoknak is ajánljuk, akik szeretnének lefogyni, de térd illetve gerincproblémával küzdenek - ezért nem tudnak bármilyen cardio edzést végezni.

Magyarországon pár éve kezdte meg hódító útját - és most a ROXAN-ba is megérkezett - a belvárosba egyedüliként.

Az ország legeredetibb, természetet reprodukáló környezetébe próbálhatod ki, alacsony árakon. Folyamatos pulzuskontrollal, kalória és zsírégetés számlálóval.

Mi a hihetetlenül nagy siker titka? Számos megdönthetetlen érv sorakozik fel mellette:

 • Fitness teremben zenére történik a csoportos teremkerékpározás - az aerobic, alakformálók, step órák mellett lopódzott be- mégsem igényel semmilyen mozgáskoordinációt, sem "sportos" múltat a résztvevőtől.
 • Nem az oktató által kitalált, és általa diktált tempót kell követni, mint más tornafoglalkozásnál. A terhelést a kerékpáron mindig Te állítod be - magyarán az óra intenzitása rajtad múlik nem az oktatón. Az oktató "csupán" buzdít, motivál - de azt igen hatásosan.
 • Ebből adódóan mindenki a zene ritmusára képes tekerni- függetlenül az állóképességétől. Van, aki természetesen nagyobb, van, aki kisebb ellenállással. És ebben rejlik az egész szépsége - a SpinRacing, Spinning filozófiája: az eltérő korú, nemű, edzettségi állapotú emberek együtt egy nagy csapatban tekernek.
 • Az egyik legkiválóbb cardio edzés! A leghatásosabb zsírégetés! Fogyókúrázóknak ideális!
 • Térd illetve gerinc problémával küzdők, valamint túlsúlyosak számára szinte az egyetlen edzés, amelyet az orvosok is bátran ajánlanak, hiszen úgy történik a cardio edzés, hogy a teljes súlyterhet  "átveszi" az ülés.
 • Fantasztikus zene, hangulat, "szárnyaló" érzés!
 • Időjárástól függetlenül átélheted egy kerékpáros hegyi túra, vagy akár a Tour de France verseny élményét - az óra tematikájától függően.
 • Csúcstechnológiát képviselő termünkben speciális légtechnika segítségével, valóban egy friss, erdei túrán érezheted magad télen, nyáron! Nyoma sincs a fullasztó érzésnek, mint más termekben!
Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Trambulin köredzés

Legyél újra gyerek, és olvaszd le a kilóidat játszva!

Az új edzésforma hatékonysága a változatosságban rejlik.

A különböző állomásokon

( Trambulin, súlyzós, gumiköteles, labdás )

egyéb eszközös / eszköz nélküli állomások) a részt vevők adott ideig végzik a gyakorlatot, majd rövidebb szünet következik

 

.

 

Az intenzív és kevésbé intenzív gyakorlatok variálásával a szervezetet alkalmazkodásra, gyors reagálásra késztetjük, mely a kalóriák fokozott égetését biztosítja.

Ez az intervallumos edzések alapja, amely jelenleg a leghatékonyabb edzés módszer.

Trambulin előnyei:  

A megszokott, sokszor egyhangú kardióedzéseket dobd fel ezzel a szórakoztató és rendkívül hatékony mozgásformával! És ami a legjobb: nem bántja az ízületeidet. Sokoldalúan használható „játékszer”, amely ruganyosságának köszönhetően leveszi a térdre, bokára nehezedő terhet – így túlsúlyosak és enyhe térdproblémások is kipróbálhatják.

Az edzés során az 1 méter átmérőjű, rugalmas felületű Trambulinon hajtjuk végre a gyakorlatokat, így a zsírégetés és izommunka mellett fejlődik a koordináció és az egyensúlyérzék is.

Eszközös és saját testes gyakorlatokkal (lásd a képeken) végezzük az egyes izomstimuláló gyakorlatokat, amelyek a  a tónusos, formás test megalapozói.

Kedden esténként  19.00-tól Anita vár Téged egy vidám és hatékony testformálásra, fogyasztásra!

 

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Hot Intervall

Tökéletes zsírégetés és alakformálás egyszerre.Különböző erősítő és cardio jellegű gyakorlatokat köredzés formájában ismételünk, intervallumos módszerrel.

Intervallumos edzés: megemelt pulzusszámmal (75%-80%) járó gyakorlatokat rövid ideig ismételünk, majd ezt követik szintén rövid ideig az alacsonyabb pulzusszámmal (55%-60%) járó súlyzós, eszközös illetve saját testet használó erősítő részek.  Változatos, ugyanakkor egyszerű és kivitelezhető gyakorlatokat használunk köredzés jellegűen.

A nemzetközi sportszakirodalom alapján, az intervallumos edzés módszer a jelenleg leghatékonyabb, leggyorsabb fogyást eredményező tréning. Oktatóink: Kuris Zsuzsi és Kovács Anita, a hatékony zsírégetés elismert szakemberei.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
4 kg fogyás 2 hónap alatt

 

Magyarország legelismertebb szakemberei részvételével sikerült létrehozni egy olyan Programot, amelynek révén szenvedés nélkül, örömmel fog mozogni, étkezni, és mégis fogyni fog. Személyesen, egyénre szabottan foglalkozunk Önnel és a siker nem marad el.

Egyénre szabott mozgás intervallumos, köredzés módszer alapján.

Ezt bizonyítja már 22 boldog, önbizalommal teli, karcsú résztvevő.

Mozgásterepautája és személyi edzői által írányított

A legújabb tudományos eredmények alapján kidolgozott, örömteli, egyénre szabott mozgástól nem csupán lefogy, hanem annyira megváltozik a közérzete, hogy az egész életét pozíitívabban és energiától sugárzóbban fogja élni.

Az étkezése nem egy szoros, betarthatatlan fogyókúra lesz, amitől mindig visszahízik.  Egy olyan életmódváltás, technikák, amelyeket az Ön életéhez, munkahelyéhez szokásaihoz igazít egy állandóan Ön mellet lévő és segítő dietetikus.

A Program tartalmaz:  Teljes fizikai, étkezési, egészségi kórelőzmény és állapotfelmérés,(1.5 óra) ezt követően az Ön állapotára, problémáira épített:

16 alkalom örömteli személyi edzés (2-4 fős kiscsoportban) az Ön zsírégető zónájában

8 alkalom találkozás az egészséges fogyásra specializálodott  dietetikussal. (diétás napló vezetésének megtanulása, folyamatos tanácsadás és kontroll, állandó konzultáció) 

8 alkalom infraszauna az anyagcserénk és zsírégetés felgyorsítása érdekében

Teljes pénzvisszafizetési garancia!

Ha Ön nem fogy le 4kg-ot, akkor visszafizetjük a Program teljes összegét!

Most 119.00 Ft helyett  most 59.000 Ft

Ha ezt követően  belevág egy újabb 2 hónapos programba, ennek az összege csupán 36.000 Ft!

Egy olyan befektetés, amely az egész életét örökre megváltoztatja! 

Szeretne most már tényleg, visszafordíthatatlanul lefogyni?

Jelenkezzen most!

06 20 9 556 988

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Military Training

 Az amerikai hadsereg  kiképzését alapul véve alakult meg ez az edzésforma. Erőnlét, robbanékonyság, versenyszellem, kitartás, szépen kidolgozott  izmok! Tartalmazza mindazokat az eszközöket, feladatokat, amelyekkel kivételes kommandósokat nevelnek az amerikai hadseregben. 

  

       Gyere el, és legyél kemény Te is!

         

Az eszközök (TRX, Box-zsák, fegyver) mellett a saját test tömegének felhasználásával történik, köredzés jellegűen az intenzív cardio terhelés és a tökéletes test formálása.

Itt nincs kegyelem: csapatszellemben harc az életért!

Igazi kihívás azoknak akik a kemény edzéseket kedvelik!   

  Férfiaknak, és bátor hölgyeknek egyaránt ajánljuk!

Military Traininget a Nagyteremben tartjuk, de mivel a limit 16 fő, ezért kérjük a bejelentkezést!

Interneten a Kisteremnél tudsz bejelentkezni, illetve telefonon nyitvatartási időben.

 

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Személyi edzés

 Nem sikerült lefogynod, illetve nem jöttek be a csoportos foglalkozások? Ott fogytál le, ahol nem akartál és ott izmosodtál, ahol nem kellett volna? Az időbeosztásod nem teszi lehetővé, hogy részt vegyél azokon az órákon, amelyekre szívesen elmennél?

  Akkor a Te igazi partnered a személyi edződ!

Személyi edző:
A Te személyes céljaidat, problémáidat,esetleges betegségeidet figyelembe véve hosszútávú programot állit össze
testformálás, táplálkozás, életvezetés terén, amelyet következetesen végre is hajtat veled. Kízárólag csak olyan gyakorlatokat végeztet Veled, amelyek nem terhelik az izületeidet, térdedet, gerincedet.
Folyamatosan ott van veled, mind fizikailag mind pszichikailag.
Az eredmény mindig garantált!

Ha tartasz a csoportos óráktól,  illetve garantált és látható eredményt akarsz rövid időn belül, akkor a személyi edződ a Te társad.

Választhatsz 2 személyi edzőnk közül, akik kulturált, empatikus személyiségükkel, rendkívüli szakmai tudásukkal kivételes és üdítő színfoltot képviselnek a fitnesz edzők világában.  

                                                             Komlósi Andrea: 30/ 516-30-75  

 

Változatos gyakorlatokkal a gyönyörű test kialakítása mellett a gerinc és az izületek védelme a legfontosabb számomra.         

Hívj bátran!  30/ 516-30-75 

Részletesen a módszereimről és rólam itt olvashatsz:

  http://www.roxanfitness.hu/index.php?menu=5&oid=14&nyelv=hu#oktato_3

                                                 Demtsa András: 70/ 311-27-19

                                                                                                                                                                                   

A Sport az egyetlen Út az egészséghez, energiához, az ideális testsúly és testalkat eléréséhez, hiszen ha elégedett vagy magaddal,

nyitottabb vagy a világ felé!!

Ha még nem vagy elégedett Magaddal, akkor Együtt sikerülni fog!

Hívj, és egyeztetünk időpontot arra az időpontra, amikor Neked megfelel:

70/ 311-27-19

Többet Rólam: http://www.roxanfitness.hu/index.php?menu=5&oid=3&nyelv=hu#oktato_4

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Cross Fit Zsírégető

Új, populáris óra a Roxan Fitneszben! Köredzés saját zsírégető tartományban, amellyel 1 óra alatt a legtöbbet égetünk el zsírraktárainkból. Változatos, hangulatos formában több mozgástipus folyamatos váltogatásával. Spinning, Slide, Fit ball, valamint súlyzók, gumi szalag, gumilabda, segítségével úgy égetjük el a zavaró zsírraktárainkat, hogy közben a legintenzívebb alakformálást is végzünk. Budapesten csak a Roxan Fitneszben! A legelérhetőbb áron!

Egyénileg is igénybevehető a "4 kg 2 hónap alatt" nevezetű programban illetve személyi edzés formájában. Telefonálj és érdeklődj: 06 20 9556-988

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Alakformáló

Kevésbé dinamikus szakaszok váltakozása minden testrészre kiterjedően, nagy ismétlésszámmal, különböző eszközök használatával (súlyzó, szalag, fit-ball labda, labda). Szökdelés- és koreográfiamentes. Hatása: izomrostok közötti zsírégetés, melynek eredménye a szálkásítás és az izomtónusok kiemelése. Ajánljuk pulzus emelkedés nélküli, kevésbé dinamikus órák kedvelőinek (kezdőknek és haladóknak egyaránt), akiknek célja az arányos testalkat elérése.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Gymstick

A „finn csoda” 10 éve gyűjti lelkes híveit a fogyni és/vagy formálódni vágyók körében.

A 130 centis, üvegszálas Gymstick ötvözi a gumikötél és a fitneszeszközként is használt rúd minden előnyét.

 • Egyszerű: nem igényel előzetes felkészülést, a gyakorlatok könnyen követhetőek és kivitelezhetőek
 • Egyénre szabott: a gumikötél hosszúsága egyszerűen állítható, akár gyakorlatok között is, biztosítva használójának a megfelelő intenzitást
 • Sokrétű: „konditerem egy eszközben”, mely az alakformáláson és zsírégetésen kívül kiválóan alkalmas a mélyizmok erősítésére, izomgyarapításra, helyes testtartás kialakítására és megőrzésére, egyensúlyérzék fejlesztésére
 • Változatos: a remek zenének és az eszköz hatékonyságának, játékosságának köszönhetően nem lehet megunni 
Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Kondi-torna

Az alakformáló órával teljesen megegyező tematikájú foglalkozás (lásd ott), ugyanakkor az alakformáló órákhoz képest több és változatosabb gyakorlatot és kevesebb ismétlészsámot tartalmaz.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Extra Burning

 Teljes alakformálás zsírégető pulzus tartományban, különböző szerek használatával. (gumikötél, súlyzó, pad). Ha egyszerre szeretnél fogyni és erősödni, gyere, ne habozz tovább! Vár Téged Kuris Zsuzsi a Tőle megszokott lendülettel és egy új óra tipussal.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Super Body

A tökéletes alak elérése érdekében az óra első harmadában a zsírégetés a cél, amelyet dinamikusabb gyakorlatok végzésével érünk el. Az óra további szakaszában a test minden izmának alapos megmozgatása a feladat - alakformáló gyakorlatok segítségével. Egyesítjük az alakformáló és zsírégető órák hatékonyságát - természetesen kiemelve kezeljük a problémás zónákat, mint a has, comb, fenék és a gerinc fontos izmai. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

További információk a Multifit Fitness Stúdió honlapján.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Pilates - Gerinctorna

 A Pilates alapjaira és tematikájára épülő hatékony testformálás, amely több gerinc torna  elemet is tartalmaz. (Bővebben: Gerinc Torna) Természetesen teljesen nélkülözi a gyors, ritmusos mozdulatokat, szökdelést, intenzív cardió terhelést. Aki szép, szálkás izomzatra, valamint fájdalom, gerincproblémák nélküli életre vágyik  az feltétlenül próbálja ki ezt a hangulatos, nyugodt légkörű órát.Csodálatos, egyedi, természetet reprodukáló termünkben a megfelelő izomzat fejlesztése mellett valóban átadhatod Magadat a teljes relaxálódás hangulatának.

Oktatónk Komlósi Andi és Szunyogh Tatjana, akik a tökéletes alakod kialakítása mellett az egészségedet helyezi előtérbe.

 

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Gerinc torna

 Akár tudunk róla, akár nem mindenki küzd korunk népbetegségével  - a gerincproblémával. A több órás ülőmunka a csigolyák rendellenes pozícióját hozza létre, amely komoly hátfájást, fejfájást, állandó fáradtságérzetet idéz elő. A stressz okozta fájdalmas izomfeszülések sajnos tovább erősítik ezeket a panaszokat. A Gerincgimnasztika olyan speciális gyakorlatokra épülő célírányos mozgásprogram, amely átmozgatja a csigolyákat, megerősíti a felszíni és mély hátizmokat, hasizmokat, javítja a tartást, megszünteti a fájdalmakat és különféle relaxációs gyakorlatokkal segít megszabadulni a mindennapi stresszhatásoktól. Oktatónk: Komlósi Andrea. Szakértelme és tapasztalata biztosíték arra, hogy jó kezekbe lesz a legfontosabb értéked, az egészséged.

További információk a Multifit Fitness Stúdió honlapján.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Pilates

Az egyik legismertebb modern jógaleszármazott a Pilates, amelynek a jó hírét Madonnától Melanie Griffithig sok sztár öregbítette.

Ha úgy érzed, a jóga közel áll hozzád,de szakrális mélysége nem neked való, mégis élvezni akarod több ezer éves múltra visszatekintő kifinomult mozgásformáit, válaszd az ászanaalapokat felhasználó modern változatokat!

 Pilates 90'  Ezen az órán lévő gyakorlatok amellett, hogy alaposan megdolgozzák a mélyrétegű izmokat, rengeteg nyújtást is tartalmaznak, és még a dekoratív felszíni izmokat is alaposan kezelésbe veszik.

A  szombati 90 perces Piletes órán minden bérletes, Sportkártyás illetve egyéb céges belépővel rendelkező vendégünket szívesen várunk. Függetlenül attól, hogy az óra 90 perces, csupán csak 1 alkalom kerül levonásra!

Koncentrált, tudatos mozgás, légzéstechnika segítségével gyönyörű izomzatot sikerül elérni, izomtömeg-növekedés nélkül!

                                                                                                             Oktatónk:

        Komlósi Andi,

  aki képzett Pilates oktatókon belül is legnagyobb szakértelemmel      és tapasztalattal formálja tökéletessé a testedet.    
 

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Port de Bras

 Megirigyelted a balettosok csodálatos testét? Nem kell elkezdened balettozni. Itt a Port de brass! Tánc, fitness, torna, pilates, zsírégetés, alakformálás, nyújtás egyszerre. Lágy harmonikus mozgásával, csodálatos fizikai és lelki élményt nyújt egyszerre - miközben észrevétlenül átalakul a tested. Nem szükséges semmilyen készség, tudás! Csak gyere el és próbáld ki!

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Fit-ball

Óriás labdával való testformálás. Gerinc és izületkímélő (térd, boka). A labda rugózásából adódóan speciális alakformáló gyakorlatok mellett intenzív kardio-fitness edzést érhetünk el. Előnyös túlsúlyos, ill. gerinc, izületi problémákkal rendelkező vendégeknek. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a hangulatos, játékos mozgásfajtát. Az alakformáló órákon belül, valamint önálló foglalkozásként találkozhatsz vele.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Kick-box

Erő, vitalitás,alkformálás! Dinamikus óra, a magukból "most mindent kiadni akaró˝ fiúknak és lányoknak! Kick-Box elemekkel a Hot Intervall és Extra Burning órák keretein belül találkozhatsz. Ugyanakkor a box zsák használatát a Military Traningben gyakorolhatod.

 

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Zumba

Szórakozás - tánc - élvezet  és testformálás, zsírégetés a javából!

A világot már meghódította a Zumba, tapasztald meg Te is, hogy miért!

Afrikai, Afro-Amerikai, Latin-Amerikai, Arab,Török, Folklor  és egyéb vérpezsdítő zenei stilusokra épülő új fitness őrület.

 

Ugyanakkor a Roxan Fitness-ben nem koreografáltak ezek az órák, mint máshol.Tehát nem kell nézegetned toporogva a többieket, hogy mit csinálnak - hanem bármikor bekapcsolódhatsz - tánctudás, kondició nélkül is! 

Ha bulizni akarsz önfeledten - következmények nélkül - itt a helyed!

Nálunk a Zumba elemeivel a SLIDE órákon belül is találkozhatsz , alakformáló (fenék, comb,  has, felsőtest formáló) és más zsírégető gyakorlatokkal bővítve. A Slide + Zumba órákon az alakformáló és zsírégető hatás többszörösét éred el a hagyományos órákhoz képest. Mindezt hangulatos, táncos, szórakoztató formában.

Ugyanakkor a Roxan Fitness-ben nem koreografáltak ezek az órák, mint máshol.Tehát nem kell nézegetned toporogva a többieket, hogy mit csinálnak - hanem bármikor bekapcsolódhatsz - tánctudás, kondició nélkül is! 

Slide+Zumba órák az alábbi időpontokban:  Hétfő 17.45, Szerda 18.00, Csütörtök 19.00

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Testépítés

Ha eleged van a csoportos órákból, valóban át szeretnél alakulni, hosszútávú, garantált eredményt akarsz, akkor kérd a személyi edző segítségét!

Akkor is fordulj hozzá, ha nem ismered a gépeket,és nem tudod mit és hogyan kell Neked a gépeken dolgoznod.  Előzd meg a felesleges sérüléseket és kérd inkább a szakember segítségét!

Demtsa András: 70/ 311-27-19   Komlósi Andrea: 30/ 516-30-75

Akcióinkról és Személyi edzőinkről bővebben itt: http://www.roxanfitness.hu/index.php?menu=20&fid=14&nyelv=hu#14

Testépítő, testformáló gépeink

Kardio

 • futógép
 • sífutó - ellipszis tréner
 • lépcsőzőgép
 • kerékpár
   

Kondi

 • combközelítő
 • combtávolító
 • farizomgép
 • fekvenyomógép
 • nyújtógép
 • hajlítógép
 • evező
 • hátizomgép
 • hipernyújtó

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Fájdalom kezelés

 Fáj a feje, háta, térde esetleg más mozgásszervi problémából eredő fájdalmai keserítik meg a mindennapjait? Krónikus fájdalom szindrómája van?

Tudta, hogy az orvosi szakirodalom szerint a krónikus fájdalom szindrómát rendszeres, szakember által irányított, struktúrált mozgással, megfelelő étkezéssel a minimálisra csökkentheti illetve meg is szüntetheti?

Sajnos, a nem megfelelő sportolás, mozgás ezeket a fájdalmakat tovább erősíthetik.   Ha rendszeresen végzett nem kompetens foglalkozásokat (akár Fitnesz stúdiókban) vagy un. látványsportokat (foci, tenisz, stb) gyakorolt, vagy korábban versenyszerűen sportolt -  és inkább jobban fájt bármely testrésze, ez arra vall, hogy a szakértelem nélküli, nem az egészségre törekvő testgyakorlatok inkább rontottak a helyzetén.

                   

Sokszor  elviselhetetlen fájdalmat belső emésztőrendszeri rendellenességek is okoznak: epe, vese, máj, hasnyálmirigy problémák. Azonnali dietetikai és fizikai megoldást követelnek!

Fájdalmakat a szív, érrendszeri, valamint cukorbetegség is okozhat. Azonnali táplálkozási és célzott mozgásterápiát követel!

 

    Ezt egyedül a Roxan Egészség és Mozgás Szalon tudja nyújtani: Rehabilitációs gépeinkkel, állandó terhelést biztosító és kontrolláló szívfrekvencia mérőinkkel, egyedi kerékpárjainkkal, eszközökkel (nagy labda, kis labda, gumi szalagok, kötelek, súlyzók) nagy szakértelemmel egyénileg foglalkozunk minden betegünkkel. Diétáját is a betegségéhez adaptáljuk:  így nem csupán a betegségét súlyosbító, illetve előidéző  okoktól fog megszabadulni, hanem a közérzete is sokkal jobb lesz, munkaképességét visszaadjuk, teljesebb és boldogabb életminőséggel.

 Egyedül már nem tudunk megbirkózni a fájdalommal? Esetleg próbálkozott különböző mozgásokkal, diétákkal, de nem változott a helyzete, sőt rosszabb lett? Itt a lehetőség, fogadja el szakértőink segítségét éljen a lehetőséggel! 

Szakembereink:

Mozgásterapeuta: 06 20 9556 988

Dietetikus : 06 70 4697994

 

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Prevenció, rehabilitáció

  Fáj a háta, térde? Súlyos mozgásszervi problémái vannak? Esetleg magas a vérnyomása, a koleszterinszintje, vércukra? Vagy egyszerre több betegsége van és ezek elviselését súlyosbító fáldalmai?

Tudta, hogy az orvosi szakirodalom szerint, elegendő a struktúrált mozgásgyakorlatok és a diéta kontrollált formában történő végrehajtása ahhoz, hogy végleg megszabaduljon a betegségétől. Ez önmagában (folyamatos gyakorlásával) szükségtelenné teszi a gyógyszeres kezelést!

          

               Megoldást a Roxan Egészség és Mozgás Szalon által biztosított komplex PROGRAM biztosítja: betegségére adaptált mozgás és dietetikai program, amivel nem csupán a betegségét előidéző túlsúlyát adja le, hanem megszabadul egy életre a betegségétől és fájdalmaitól.

„Ostobaság vágyni a változásra, ha nem vagyunk hajlandóak változtatni az addigiakon”

Ahhoz, hogy visszanyerjük az egészségünket,  megszabaduljunk a fájdalmainktól,                                                     a betegségeinktől, javuljon az általános állapotunk, nap mint nap tenni kell érte valamit.

Változtassunk, hogy magunk is megváltozzunk!

A helytelen, rossz diéták, egészségtelen, kontrollálatlan sportolások  helyett gondoljuk át az eddigi életmódunkat, és ha szeretnénk rajta változtatni, éljünk a felajánlott lehetőségekkel.

Használjuk ki a Roxan Egészség és Mozgás Szalon által felajánlott szakmai segítséget! (dietetikus, mozgásterapeuta-edző)

 A súlyfelesleg önmagában is temérdek betegség melegágya:

magas vérnyomás, cardio vaszkuláris betegségek, agyvérzés, cukorbetegség, mozgásszervi bántalmak. Így pl a térd, gerinc, izületek betegségei.

  Ha már kialakultak ezek a betegségek, akkor nincs is más lehetőségünk:  azonnali speciális diétára valamint a betegségünkre adaptált speciális mozgásterápiára van szükségünk.

    Ezt egyedül a Roxan Egészség és Mozgás Szalon tudja nyújtani: Rehabilitációs gépeinkkel, állandó terhelést biztosító és kontrolláló szívfrekvencia mérőinkkel, egyedi kerékpárjainkkal, eszközökkel (nagy labda, kis labda, gumi szalagok, kötelek, súlyzók) nagy szakértelemmel egyénileg foglalkozunk minden betegünkkel. Diétáját is a betegségéhez adaptáljuk:  így nem csupán a betegségét súlyosbító, illetve előidéző  túlsúlyától fog megszabadulni, hanem a közérzete is sokkal jobb lesz, teljesebb és boldogabb életminőséggel.

Egyedül már nem tudunk megbirkózni a feladattal? Esetleg próbálkozott különböző mozgásokkal, diétákkal, de nem változott a helyzete, sőt rosszabb lett?

Itt a lehetőség, fogadja el szakértőink segítségét éljen a lehetőséggel!

Hívjon és segítünk: 06 20 9556 988

Mozgásterápiánkkal, étrendjeinkkel könnyen, szenvedés, éhezés nélkül elérheti a betegség és fájdalmak nélküli élethez vezető utat.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
BABA váró Program

 

MIT TEGYÜNK, HOGY LEGYEN BABÁNK?

 

 

A gyermekáldás elmaradását sokan az életük legszomorúbb, legmegterhelőbb eseményének tekintik, amely sok lelki megpróbáltatással jár és gyakran a párkapcsolatot is próbára teszi. A meddőség kezelésére, megoldására ma már számos lehetőség kínálkozik. A ROXAN EGÉSZSÉG ÉS MOZGÁS SZALON ezeknek a lehetőségeknek a birtokában a meddőség problémáját holisztikus szemléletben kezeli. Az elmúlt évek tudományos eredményei alapján tudatosult bennünk, hogy a mesterséges megtermékenyítés (IVF) eljárásai önmagukban nem elegendőek, vagy nem is mindig szükségesek, mert csak a meddőségi problémák egy meghatározott részére kínálnak megoldást. A ROXAN célja, hogy olyan eljárásokat is kínáljon páciensei számára, amelyek elősegítik a természetes fogamzást, ugyanakkor javítják az IVF sikerének esélyeit is amennyiben erre van szükség (SZAKIRODALOM a tájékoztató végén 1). A fogamzás önmagában azonban nem elég, egészséges újszülött világra hozása a cél egy zavartalan terhesség eredményeként (SZAKIRODALOM 2). E cél elérése nagyon komoly testi és lelki felkészülést igényel, s ebben segít a ROXAN által javasolt  program.

 

A meddőség problémájának megoldása nem csak a női oldalra vonatkozik, hiszen az okok 40%-a a férfiaknál található (SZAKIRODALOM 3). A párokat egységként kezelve nagyobb esély van a fogamzás megvalósulására.

 

Az orvosi szakirodalom egyértelműen bizonyítja, hogy a túlsúly (BMI >25-<30) és az elhízás (BMI>30) mind a nők mind a férfiak esetében rontja a fogamzó képességet.  A kövér hölgyeknél gyakoribb a vetélés mind a spontán terhesség alatt mind az IVF után (SZAKIRODALOM 1, 4). Ennek megfelelően az életmód megváltoztatását célzó programok, a fogamzást elősegítő gyógyszeres kezelés elfogadott alternatíváját jelentik, sőt elsődleges terápiaként is javasoltak (SZAKIRODALOM 5).

 

A ROXAN által javasolt program felfogásában hűen tükrözi az orvosi szakirodalom filozófiáját: nem fogyókúrát ajánl, hanem az orvosi irodalomban elfogadott strukturált mozgásterápia és az étkezési szokások átalakítása révén éri el a közérzet, a hangulat, az önbizalom, az életkedv javulását és természetesen a testsúly csökkenését. Mindez segíti a fertilitás létrejöttét és a terhesség kihordását (SZAKIRODALOM1,2,4,5).

 

A mozgásterápia sokak számára visszatetsző, mert számos program kényszeres mozgásokból áll és „szenvedést” okoz.  A Roxan meddőségi programja gyakorlatai nem ilyenek, hanem élvezetesek, örömteljesek. Személyi edzést nyújtanak Önnek nem gépeken, hanem hangulatos, speciális, személyre szabott tornagyakorlatokkal, egyénileg, valamint 2-4 fős foglalkozásokkal (pároknak különösen ajánlott).  Úgy telik el egy óra, hogy 20 percnek tűnik csupán. Állapotfelmérés alapján a gyakorlatok egyénre szabottak, a terhelés fokozatosan épül fel, a szervezet reagálását a szívműködés ellenőrzésével követve, a túlterhelést elkerülve egyáltalán nem fog fáradságot érezni a mozgás alatt. Ennek ellenére legalább 600 kalóriát fog égetni és arányos testalkata alakul ki. Az egyénre szabott ideális, örömteli mozgás hatására az agyban endorfinok és oxitocin választódik ki, ami pozitív életérzést okoz s akár 24 órán át tart. A mozgás hatékony stressz oldó hatást fejt ki, segít a lelki egyensúly és az energia szint megőrzésében.

Táplálkozása módosításával, de kedvenc ételei megtartásával, segítjük a testsúlya csökkenését. Ezt külön szakember végzi és ellenőrzi. Nincs kényszerdiéta és csodatáplálék, csupán táplálkozási fegyelem szükségeltetik.

A program során a szakemberek naplót vezetnek és ellenőrzik a történéseket.

 

A „MEDDŐSÉG KEZELÉSE PROGRAM”   helye:

Roxan Egészség és Mozgás Szalon, 1051 Budapest, Akadémia utca 11

Programvezető: Szunyogh Tatjána, diplomás terapeuta testépítő.

   Telefon: 06 20 955 69 88

Életmód felelős: Hortobágyi Jolán, diplomás dietetikus.

  Telefon: 06 70 469 79 94

Megközelítés: Kossuth téri és Arany János utcai metró, 2-es-villamos, 78-as troli, 105-ös busz.

Rendelkezésre álló infrastruktúra:

 1. Természeti környezetet reprodukáló berendezett tornaterem, egyedi hang, fény, légtechnika és klimatizáció, 36 m2.
 2. Speciális teremkerékpárok egyéni testarányokhoz adaptálható rendszerrel. Kardio tréning alapeszköze.
 3. Fitball labdák, slide eszközök, boka és kézisúlyzók különböző nagyságban szükség szerint
 4. Gumikötelek, Therraband szalagok és gumilabdák.
 5. Szívfrekvencia mérő órák memóriával és edzéselemzővel.
 6. Mérleg és testzsírszázalék mérő, BMI mérő, mérőszalagok.
 7. Vércukor mérő
 8. Öltöző zárható szekrényekkel, zuhanyozóval. Hajszárító.
 9. Infraszauna 2 személyes, aroma és relax terápiával.
 10. Életmód csomag ajándék az első alkalommal.
 11. Büfé

 

Szakirodalom:

 

1.      Rittenberg V et al: Effect of body mass index on IVF treatment outcome: an updated systematic review and meta-analysis. Reprod Biomed Online 2011; 23:421-39

 

2.      Flenady V et al: Major risk factors for stillbirth in high-incom countries: a systematic review and meta-analysis. Lancet 2011; 377:1331-40

 

3.      Hammound AO et al: Impact of male obesity on infertility: a critical review of the current literature. Fertil Steril 2008; 90:897-904

 

4.      Boots C and Stephenson MD: Does obesity increase the risk of miscarriage in spontaneous conception: a systematic review. Semin Reprod Med 2011; 29:507-13

 

5.      Palomba S et al: Six weeks of structured exersise training and hypocaloric diet increases the probability of ovulation after clomiphene citrate in overweight and obese patients with polycistic ovary syndrome: a randomised controlled trial. Human Reprod 2010; 25:2783-91

 

   

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Zsírégetés

Az aerobic szökdelés nélküli változata. Pulzusszám megemelése a zsírégetés tartományában. Oktatótól függően enyhén koreografált, valamint koreográfia nélküli változatban. Hatása: kondíció növelése, zsírégetés, intenzív fogyasztás és súlycsökkenés. Ajánljuk a dinamikus órákat kedvelőknek, a fogyni vágyóknak.

Nálunk ez az óratipus Extra Burning néven ismeretes.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
zsírégető step

Dinamikus foglalkozás Step padon. Koreográfia mentes.A gyakorlatok nagy ismétlésszámmal való végzése gyorsabb ütemben - amely a pulzust folyamatosan magas tartományban tartja. Haladóbb vendégeinknek ajánljuk.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Step kondi

Koreográfia nélküli basic step alaplépésekkel, erősítéssel és nagy ismétlésszámmal. Az óra második felében has-fenék-comb alakformálás.

Hatása:
- zsírégetés;
- izomtónusok kiemelése.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

Ezeket a gyakorlatokat Extra Burning illetve az Alakformáló órákon is átélheted.

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Egyéb szolgáltatásaink

 

 • pulzus és szívfrekvencia mérő óra biztosítása
 • Infraszauna
 •  

 •     
 • Büfé
 • széfbérlési lehetőség
 • törölköző használat
Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Klubtagság

KEDVES JELENLEGI VALAMINT LEENDŐ TÖRZSVENDÉGEINK!

Szeretnénk viszonozni a Roxan Fitnesz Szalonhoz fűződő hűségeteket

 egy olyan szolgáltatással, amely bizonyára tovább fogja erősíti megelégedettségeteket, valamint még inkább ösztönöz a rendszeres sportolásra, az egészséges életmódra – remélhetőleg itt a ROXANBAN.

  MOST CSATLAKOZZ A  ROXAN KLUBTAGSÁGHOZ TE IS!

 

A ROXAN KLUBTAGSÁGBA való belépéssel a ROXAN KLUBKÁRTYA tulajdonosává váltok, amellyel automatikusan igénybe vehetitek - belépéstől számítva 1 évig -a következő juttatásokat és szolgáltatásokat:

1.  Minden  Bérlet vásárlásakor az egy év alatt 10% kedvezmény minden bérlet árából. Évente 5 különböző akciós héten 20% kedvezmény.

2. Ugyancsak minden bérlet megvásárlásakor megajándékozunk egy vendégjeggyel, amelyet a bérlet érvényességi ideje alatt, a ROXAN FITNESSBEN a felhsználás ideje alatt bérlettel nem rendelkező  személy bármely időpontban felhasználhat.

3. Bármely bérlet megvásárlásával korlátlan infraszaunázási lehetőség jár aromaterápiával, relaxáló zenével, 2 fő számára

4. Soronkivüli bejelentkezés a kistermi foglalkozásokra az adott foglalkozást megelőző három napon belül.

A ROXAN KLUBKÁRTYA tulajdonosa bármely vendégünk lehet - 5.000 Ft klubtagsági díj befizetése ellenében.

 

További információk: A ROXAN KLUBKÁRTYÁT névre szólóan, fényképes adatbázissal rögzítjük, átruházása tilos. Az ajándék vendégjegyet valamint az infraszaunát kizárólag a bérlet érvényességi ideje alatt lehet felhasználni – továbbvitelére új bérletre, mint a bérletek esetében – nincs lehetőség.

 

Egy képletes klubtagsági díj befizetésével, kivételes bánásmódban valamint számos juttatásban és kedvezményben részesülsz minimum

55.000 Ft  értékben!

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Masszázs

A masszázsterápia reneszánszát éli, története évezredekre nyúlik vissza. Napjainkban egyre többen ismerik fel, hogy testünkre gyakorolt gyógyító, szépítő hatása mellett egyre gyorsuló tempójú világunkban lelki nyugalmunk, kiegyensúlyozottságunk megteremtésében is nélkülözhetetlen szerepet játszik.

 Mauri, Lomi - Lomi masszázs

Pintér Árpád okleveles Mauri Masszőr: 06 30 44 08677

 

Svéd masszázs

Az egész test vagy problémás részeinek intenzív, frissítő masszázsa, segít az izmok fellazításában, a fájdalmas myalgiás csomók megszüntetésében. Fokozza a vér- és nyirokkeringést, normalizálja a vérnyomást.

 

Relaxáló masszázs

Nyugtató, lazító, gyengéd masszázs, segíti a test és lélek harmonikus feltöltődését. Optimalizálja a légzést és a vérnyomást.

 

Aromaterápiás masszázs

A nyugtató masszázs kiegészül az 100% természetes illóolajok gyógyhatásaival, melyek jótékonyan hatnak a szervezetre és a lélekre egyaránt.

 

Méz masszázs

A masszázs során a méz vitamin és ásványanyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a méreganyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti. Erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és izomlazító. Kisimul és felfrissül a bőr.

 

Csokoládé masszázs

Ez egy olyan lazító, szépítő kezelés, melynek során a test és a lélek megszabadulhat minden fezsültségtől, esetleges fájdalomtól. Lassítja az öregedést, hidratálja és feszesíti a bőrt, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat.

 

Lávaköves masszázs

Meleg kövekkel és speciális illóolajokkal történik, kombinálva a masszázst és az aromaterápiát. Életenergiával tölt fel, harmonizálja a testet és a lelket, kiváló stressz oldó hatása van, fellazítja az izmokat.

 

Iszappakolás

A Holt-tenger vízében több mint kétmillió év alatt huszonöt féle ásványi anyag és nyomelem halmozódott fel. Az innen származó iszappal készített pakolás a test egy-egy részén alkalmazva fiatalítja a bőrt, elősegíti a szervezet regenerálódását, Nyugtató, fájdalomcsillapító hatású.

 

További információt kérhettek az alábbi telefonszámon:

+36 309219535

Várunk szeretettel: Nagy Sándor masszőr

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
Modern tánc alapok

Lemaradtál róla a múltkor? Nem baj, most itt a lehetőség:

Modern tánc alapok – intenzív kezdő óra 

Az óra a különböző modern tánc technikák elemein keresztül kínál bevezetést a modern tánc izgalmas formavilágába, a Limón-technika lendületét és könnyedségét, a Horton-technika nyújtott feszességét és a Graham-technika drámai szigorát ötvözve. Technikai tréning, rövid koreográfiák, kompozíciós gyakorlatok és nyújtás alkotják az órát, melyek segítenek a testtudat és a mozgás minőségének fejlesztésében, az egészséges izomzat és a helyes testtartás kialakításában, az állóképesség és stabilitás növelésében, és lehetőséget adnak a kreativitás fejlesztésére.

Az órán való részvétel előzetes tánctudást nem igényel.

Időpont: 2014. Május 24 szombat 13:00-16:00

Részvételi díj: 3.500 HUF, illetve 3 alkalom bármely Roxanos bérletből

 

 

Órarend »
Vissza a lap tetejére »
fitness - slide -VideoCycling - spinning-Trambulin- Gymstick - SpinRacing - port de brass- aerobic - step-kondi- Zumba - pilates - fit-ball - kondi torna - alakformálás - zsírégetés - testépítés - gerinctorna
Cimkék: budapesti fitness, V. kerületi fitness klub, belvárosi fitnesz klub, fitness, zsírégetés, alakformálás, alakformálás, zsírégetés, 5. kerület fitnesz klub