Aktuális akció

aktuális akció

Ezúton értesítjük a Roxan Fitness minden kedves vendégét,

 

hogy a Roxan Fitness studió  működése megszünt.

 

 

A SLIDE,  Gerinctorna-Pilates órákat Tatjanaval 

már otthon is élvezheted!

További infók:

szunyoghtatjana@gmail.com

https://www.facebook.com/Slide-Fitness-317924881555537/?ref=hl

https://www.facebook.com/roxanfitness.klub?sk=wall

 

 

 

Bővebben »

Hírek

aktuális akció

   Végre egy olyan óra,

 

amit sohasem akarsz abbahagyni!

 

 otthoni SLIDE-ozás formájában!

 

S L I D E 

Ha unod nagyon már a hagyományos vagy

az agyon koreografált órákat,

formálódj a legrövidebb idő alatt a legszórakoztatóbb órával!

 

800 kcal 60 perc alatt, amit 20 percnek fogsz érzékelni!

Bővebben »

Videó

Loading the player ...

Rólunk írták

Rezes Adrienn (36) hivatalvezető a SLIDE™ -ról:


Évek óta keresem azt a torna fajtát, amely nem unalmas, monoton de mégis egyszerű és nem koreografált. Eddig minden mozgást abbahagytam, mivel nem volt elég motiváló. Egy barátnőm ajánlotta a SLIDE-ot. Kipróbáltam és rögtön tudtam, hogy ez az amit régóta keresek. Vidám, szórakoztató, változatos, ugyanakkor a leghatásosabb torna amit valaha kipróbáltam. 1 hónap alatt 42-es méret helyett már 40-es ruhaméretre, 3 hónap alatt már 38-asra kellett cserélni a ruhatáramat. A mai napig élvezem és nem akarom elhinni, hogy 60 perces 1 óra. Tényleg elrepül az idő.

Kékesi Ági (28) banki dolgozó a SLIDE™ -ról:


A változatos zene és a vidám hangulat meghatározó számomra. Sok a stressz a munkahelyemen, ezért nagyon fontos, hogy kilazuljak és feltöltődjek. Az óra hangulata és az oktató személye annyi energiát ad számomra, amitől feldobódott és vidám leszek legalább 2 napig. Persze az alakformáló hatása is meghatározó: mivel minden óra más, ezért még 2 év után is mindig van izomlázam.

Botos Krisztina (42) előadó:


Fiatal korom óta fáj a térdem és a hátam. Sajnos az évek alatt felszedtem pár kilót is. Orvosom ajánlotta a cardio mozgást, de amit eddig kipróbáltam attól csak rosszabb lett. Sohasem jártam még Fitnesz Stúdióban, mert mindig féltem bemenni ilyen helyekre. Azt gondoltam, hogy csupa szuper alakú bombázó között nagyon kellemetlen lesz nekem a túlsúlyommal, hétköznapi emberként. A TV-ben láttam meg a Roxan csapatát és a Slide-ot. Kifejezetten azoknak ajánlották, akiknek hasonló problémáik vannak, mint Nekem. Az egész csapat nagyon szimpatikus volt. Elmentem, kipróbáltam a Slide-ot és valóban! A csúszásból adódóan, nincs szökdelés, kilépés, kitörés, csavarás, ami terhelhetné az ízületeimet és a gerincemet. A hasizom és a hátizom gyakorlatokat is teljesen fájdalommentesen tudom végezni. És még élvezem is! Most már minden nap várom a következő Slide órát.

Szentgyörgyi Tímea (37) irodai alkalmazott a SLIDE™ -ról:


Ha létezik első látásra szerelem akkor a SLIDE az volt számomra. A családias légkör és a vidám órák segítettek átlendíteni lustaságom korlátait. Mire felocsúdtam vége lett az órának és kellemes fáradtsággal mentem haza. Valóban, mint a szerelem, mert vártam a következő órát csaknem úgy, mint egy randit.
A szenvedély azóta is tart.

Németh Henrietta (28):


Hogy mit is jelent számomra a Roxan? Életmódot, sok-sok mosolyt és elismerést. Soha nem sportoltam, kíváncsiságból próbáltam ki a Slide-t másfél éve. Azonnal magával ragadott a sport adta „életérzés”, ami csakis Tati elragadó, optimista, lelkes hozzáállásának köszönhető ? Azóta heti 3x Slide órákra járok és január óta a Zumba is bekerül a heti edzéstervembe, amit az örökké vidám, pozitív személyiségű Béci tart heti 2x. A Roxanban a legjobb csapat dolgozik, mindegy hogy milyen kedvem van, milyen kint az idő, ha a Roxanba lemegyek, azonnal jó kedvem lesz. Az eltelt idő alatt a futással kombinálva, sportolás nélkül elképzelni sem tudom ma már az életem. Szerencsére nem fogyás miatt kezdtem el sportolni, de azóta csakis elismerő szavakat, pillantásokat kapok mindenkitől.
KÖSZÖNÖK MINDENT ROXAN!

Copyright © 2012 Roxan Fitness club Minden jog fenntartva